Anadolu Sigorta’nın desteklediği Salomon Cappadocia Ultra Trail başladı…

Anadolu Sigorta’nın bu yıl ilk defa co-sponsorları arasında yer aldığı Salomon Cappadocia Ultra Trail, 19-20 Ekim’de koşuculara üst düzey rekabet imkanı sunacak. Anadolu Sigorta’nın Ferdi Kaza Sigortası ürünü ile güvence altına alınan sporcular, Salomon Cappadocia Ultra Trail’de iki gün boyunca kıyasıya mücadele edecekler. 

Anadolu Sigorta’nın, sağlığını düşünenlerin yanında olma vizyonuyla desteklediği Salomon Cappadocia Ultra Trail başlıyor. Türkiye’nin en büyük ve en zorlu koşu etkinliklerinden biri olan Salomon Cappadocia Ultra Trail, yurt içi ve yurt dışından birçok sporcuyu Kapadokya’nın büyülü atmosferinde bir araya getirecek.

Sporcular, EXPO alanında yer alan Anadolu Sigorta standında sağlık sigortaları ile ilgili bilgi alabilecekler. Ayrıca Anadolu Sigorta iş birliğiyle EKG analizi, kalp sinyali ve tansiyon gibi ileri tetkikleri yaparak uygulamaya aktarabilen giyilebilir sağlık ürünü Livewell akıllı tişörtlerle de tanışma fırsatı bulacaklar.

19-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan maraton, olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tepelerinde ve vadilerinde gerçekleşecek. Anadolu Sigorta, Salomon Cappadocia Ultra Trail’in zorlu rotasında oluşabilecek risklere karşı koşucuların yanında olurken Ferdi Kaza Sigortası ürünü ile de yarışseverleri güvence altına alacak. İki günlük kıyasıya mücadele boyunca Salomon Cappadocia Ultra Trail’de koşucular, Uçhisar CP noktasında Anadolu Sigorta standında mola verebilecekler.