VHV Sigorta’da üst düzey atama

VHV Sigorta’da Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hakan Alkış emeklilik kararı alırken, sektörün önemli isimlerinden Canan Yılmaz Genel Müdür Yardımcısı olarak VHV Sigorta’ya katıldı.

VHV Sigorta’dan konuya ilişkin sosyal medya paylaşımlarında şu ifadelere yer verildi: “Şirketimizin kuruluşundan bu yana Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hakan Alkış, sektöre verdiği 29 yıllık hizmetin ardından emeklilik kararı almıştır. Kendisine tüm değerli katkıları için teşekkür eder, hayatının yeni sayfasında bol şans ve mutluluklar dileriz. VHV Sigorta, Hakan Bey’in inşa ettiği disiplin ve değerlere uygun olarak yol almaya devam edecektir.

VHV Sigorta’nın organizasyon yapısındaki değişim, SEDDK onayını müteakiben, ekibe sektörün tecrübeli ismi Canan Yılmaz’ın katılımı ile devam edecek. Kendisine Mali İşler ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak VHV Sigorta’ya hoş geldiniz der, başarılar dileriz.”