“Kırmızı Şimşekler” yeni sezonda AcnTURK ile esecek

AcnTURK Sigorta, spora verdiği desteği bir adım daha ileri taşıyarak Eskişehirspor Kulübü’nün forma sırt sponsoru oldu. Bu önemli iş birliği, AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, Kulüp Genel Sekreteri Av. Yusuf Ünal ve Kulüp Avukatı Çağdaş Çelik tarafından imzalanan anlaşma ile resmiyet kazandı.

Sporun geleceğine destek

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, spor ve kültür sanat faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “AcnTURK Sigorta olarak, gençleri ve sporu desteklemenin önemine inanıyoruz. Bu kapsamda, Eskişehirspor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşması, sporcuların gelişimine katkıda bulunarak onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermektedir. Sporun birleştirici gücüne inanarak, ülkemizin spor geleceğine yaptığımız bu yatırım, AcnTURK Sigorta’nın sosyal sorumluluk anlayışının bir parçasıdır” şeklinde sözlerini tamamladı.

Eskişehirspor Kulübü Genel Sekreteri Yusuf Ünal ise, “AcnTURK Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, kulübümüz için büyük bir anlam taşımaktadır. Bu destek, sporcularımızın motivasyonunu artıracak ve kulübümüzün başarısına katkı sağlayacaktır. AcnTURK Sigorta’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.