Hisarcıklıoğlu sigorta acentelerinin sorun ve taleplerini dinledi…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi toplantısı 2 Temmuz 2024 Salı günü Ankara’da gerçekleşti. Toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da katıldı.

Hisarcıklıoğlu toplantıda sigorta acentelerinin sorun ve taleplerini değerlendirdi. Hisarcıklıoğlu sosyal medyada konuya ilişkin paylaşımda, “TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve Meclis Başkanı Nevzat Yavuz başta olmak üzere tüm meclis üyelerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

 

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı ve TOBB SAİK Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz ise konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Toplantımızı Ankara’da TOBB Genel Merkezimizde gerçekleştirdik.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi olarak, SAİK çalışmalarımız hakkında Sektör Meclisi üyelerimizi ve Çalışma Komisyonu Üyelerimizi bilgilendirdik. Meclis üyelerimizin sorularını cevaplandırdık ve hep birlikte sektörel istişarelerde bulunduk.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen sigortacılık heyetini de TOBB Ankara merkez binamızda misafir edip, 5684 sayılı yasamızın benzerini kendi ülkelerinde çıkartmak için çalışmalar yapan ekibe, mesleki ve bürokratik tecrübelerimizi aktardık ve Heyetin Kıbrıs’da KKTC bürokratları ile yapılacak toplantı davetlerine icabet edeceğimizin sözünü verdik.

Toplantımıza teşrif ederek, taleplerimizi en hassas şekilde dinleyip sorunlarımızın çözümleri için bizlere TOBB camiasının gücünü hissettiren ve toplantıya katılımı ile bizleri onurlandıran TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na sigorta acentelerimiz adına teşekkür eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.”