Türkiye Sigorta brokerleriyle bir araya geldi

Ankara’dan sonra İstanbul’da düzenlediği toplantıda brokerleriyle buluşan Türkiye Sigorta, 95 firma ve 200’den fazla katılımcıyla gerçekleşen toplantıda, yeni iş fırsatları ile hedefleri paylaştı.

Türkiye Sigorta, İstanbul’da iş ortakları olan brokerlerle buluştu. 95 firma ve 200’den fazla kişinin katıldığı toplantıda, yeni iş fırsatları ve hedefler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye Sigorta’nın yılın ilk 4 ayında broker kanalında en yüksek üretimi gerçekleştirdiğini ancak bunun yeterli olmadığını aktararak 2024 yılı sonunda hedeflerinin kanaldaki üretimlerini iki katına çıkartmak olduğunu söyledi. Türkiye Sigorta’nın 2024 yılında da sektörün lideri ve piyasa yapıcısı olduğuna dikkat çeken Çakmak, “Sağlıklı büyümemizi brokerlerimizin katkılarıyla sürdüreceğiz” dedi.

“Türkiye Sigorta olarak 81 ilde sigortacılığın her alanında hizmet veriyoruz” diyen Çakmak, “Asli görevimiz olan hasar durumunda ise güçlü finansal yapımız ile hasar ödemelerini zamanında ve kolaylıkla yapıyor, avans ödemesi imkânı sağlıyoruz. Gücümüzü adımızdan ve değerli iş ortaklarımızdan alıyor, güçlü finansal yapımız ve sigortacılık tecrübemizle reasürans koruması alanında da öne çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Brokerlarımıza tüm gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz”

Toplantıya ilgilerinden dolayı brokerlere teşekkür de eden Çakmak, “Türkiye Sigorta’nın sağlıklı büyümesinin en büyük mimarının brokerleri olduğunu söyleyerek “Brokerlarımızla birlikte büyüyüp, birlikte kazanacağız” diye konuştu.

Çakmak, Türkiye Sigorta’nın esnek çalışma anlayışla iş ortaklarının her zaman yanında olduğunu vurgulayarak “Her işi kendi şartları özelinde değerlendiriyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Doğru şartların oluştuğu her iş kolunda brokerlarımıza tüm gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışıyor birlikte kazanıyoruz. Bu yaklaşımımızı önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz” dedi.

Broker şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Türkiye Sigorta’nın broker ve acente çalışanlarına sunduğu konut sigortalarında yüzde 40, sağlık ve kasko sigortalarında ise yüzde 20 indirim kampanyasının ayrıntıları da paylaşıldı. Türkiye Sigorta, haziran ayının ilk haftasında Ankara ve çevre illerdeki brokerlarıyla Ankara Bölge Müdürlüğü’nde yoğun katılımlı bir toplantı düzenlemişti.