Katılım Emeklilik’ten yaş gruplarına özel hizmetler

Katılım Emeklilik, Erken BES’te her yaş grubuna özel ek avantajlar sunmaya başladı. Katılım Emeklilik, Erken BES’li çocuklara büyürken sağlık, spor, bakım, okul ihtiyacı gibi alanlarda indirimler sağlıyor.

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

“Katılım Emeklilik olarak, Erken BES’te her yaş grubuna özel ek avantajlar sunuyoruz. Erken BES’li çocuklara büyürken sağlık, spor, bakım, okul ihtiyacı gibi alanlarda indirimler sağlıyoruz. 0-2 yaş arası katılımcılarımız yararlandığı yeni doğanlara özel avantaj paketinde; annelere özel ücretsiz psikolojik danışmanlık, oyuncak, mobilya, kıyafet, bebek koltuğu alışverişleri ile doğum fotoğrafçısı ve kreş hizmetlerinde anlaşmalı firmalardan indirimler yer alıyor.
2-5 yaş arası katılımcılarımızın faydalandığı Okul Öncesi özel avantaj paketindeyse; diş ve göz doktorlarında ücretsiz göz check-up, oyun terapisi, anlaşmalı klinik ve hastanelerde ücretsiz tanışma seansı, sonraki seanslar için indirimli danışma hizmeti, anlaşmalı firmalardan mobilya ve kıyafet alışverişlerinde indirimler bulunuyor.
Okul Çağı özel avantaj paketinde 5-18 yaş arası katılımcılarımız için; diş ve göz hekimlerinde ücretsiz check-up, lise ve üniversitelere giriş tercihlerinde online rehberlik hizmeti, anlaşmalı klinik ve hastanelerde ücretsiz tanışma seansı, sonraki seanslar için indirimli ergenlik danışma hizmeti, anlaşmalı spor salonlarında indirimli spor kursları gibi imkanlar sunuluyoruz.”