Hancıoğlu, üniversiteli gençlerle sigortacılıkta kariyeri konuştu…

Magdeburger Sigorta’nın Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen Doğuş Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Doğuş Üniversitesi Banka ve Sigortacılık Programı öğretim üyelerinin de katıldığı buluşmada; sektörün genel durumu, kariyer fırsatları, rekabette olumlu anlamda ayrışmak için neler yapabileceği konuları üzerinde duran Hancıoğlu, 37 yıllık sigortacılık kariyerinde edindiği deneyimleri öğrenciler ile paylaştı.

Hancıoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada sigortacılığın temelinde iletişim ve güven duygusu olduğunun altını çizerek “Sigorta sayesinde insanlarımız ailesiyle, işiyle geleceğe daha güvenle bakabilir, hedeflerini gerçekleştirme yolunda daha emin adımlarla yürüyebilir. Dolayısıyla biz aslında kâğıt formunda güven temin ediyoruz. Arka planda maddi riskleri yönetmekle ilgili büyük bir operasyon dönüyor tabii ancak temelde sigortacılığın odağında gerek iş ortaklarımızla gerekse sigortalılarımız ile güvene dayalı güçlü bir iletişim kurmak yatmaktadır” dedi.

Buluşma sonrası Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan, Ceyhan Hancıoğlu’nu makamında ağırladı. Rektör Prof. Dr. Özkan’a, Magdeburger Sigorta’nın çatı şirketi olan Bor Holding iştiraki Sixt firmasının sponsoru olduğu Galatasaray Futbol Takımı’nın forması da hediye edildi.