“Tenis Turnuvası”nın şampiyonu Frederick Schöneich-Deniz Ceylan çifti oldu

Millî Reasürans ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 36’ncısı 7-9 Haziran tarihleri arasında Miltaş Spor Tesisleri’nde gerçekleşti. Yerli ve yabancı sigorta piyasasından 200’e yakın seyirci tarafından izlenen turnuvanın yarı final ve final maçları sonrasında; New Re’den Frederick Schöneich-Aksigorta’dan Deniz Ceylan çifti birinci, Gulf Sigorta’dan Mahmut Bakır – Nasco Türkiye’den Uğur Biroğlu ikinci oldu.

Millî Reasürans ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 36’ncısı 7-9 Haziran tarihleri arasında Miltaş Spor Tesisleri’nde gerçekleşti. Türkiye’nin en köklü, sektörün ise en uzun soluklu kurumsal spor etkinlikleri arasında yer alan turnuvaya 23’ü yabancı, 27’si yerli olmak üzere 50 farklı şirketten oyuncu katılım gösterdi.

Yerli ve yabancı sigorta piyasasından 200’e yakın seyirci tarafından izlenen turnuvanın yarı final ve final maçları sonrasında New Re’den Frederick Schöneich – Aksigorta’dan Deniz Ceylan çifti birinci, Gulf Sigorta’dan Mahmut Bakır – Nasco Türkiye’den Uğur Biroğlu ikinci olurken, Partner Re’den Martin Jacquot, Türkiye Hayat Emeklilik’ten Hüseyin Şahin ile Bupa Acıbadem’den İsmail Çelik ve ex-Ankara Sigorta’dan Ömer Aktaş ise yarı finalist oldu. Üçüncü gün “Sürpriz Turnuva” olarak düzenlenen maçlarda ise Inigo Insurance’tan Damien Smith ve Quick Sigorta’dan Zeki Gezgez çifti birinci, Guy Carpenter’dan Matt Smith ve Ex-Guy Carpenter’dan Emre Aktaş ise ikinci oldu.

Turnuvanın ilk gününün tamamlanmasının ardından cuma akşamı Miltaş Spor Tesisleri’nde kokteyl prolonge, cumartesi akşamı ise Gallagher Re’nin ev sahipliğinde Moda Deniz Kulübü’nde bir akşam yemeği düzenlendi. Turnuva, pazar günü düzenlenen ödül ve kapanış kokteyli ile sona erdi.