TÜSAF’tan 20’nci yaş kutlaması

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF), 20’nci yaş gününü RS Otomotiv Grubu’nun Ana Sponsorluğunda Hilton Kozyatağı’nda kutladı. Sigorta sektörünün tüm paydaşlarının katıldığı “Biz Kocaman Bir Aileyiz” temasıyla yapılan gecenin açılış konuşmasını TÜSAF Başkanı Adnan Çelik yaptı. Çelik, 20 yıl önce bir araya gelerek bir vizyonun parçası olmayı seçen her derneklerin federasyonun bugünlere gelmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek şunları söyledi: “20 yıl boyunca görev alan tüm ekiplerle beraber, sektörümüzün sorunlarını çözmek, profesyonellik standartlarını yükseltmek ve acentelerimizin çıkarlarını korumak için çaba sarf ettik. Gelecekte, sektörümüzdeki zorluklarla başa çıkmak ve sektörümüzü daha da ileriye taşımak için sektörümüzün tüm paydaşlarıyla ortak akıl ile yan yana, kol kola, omuz omuza birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Daha fazla yenilik, daha fazla işbirliği ve daha fazla başarı için birlikteyiz ve buradayız. Bu kutlama, sadece federasyonumuzun 20’nci yılını değil, aynı zamanda sektörümüzdeki birlik ve dayanışmanın önemini de vurguluyor. Burada hazır bulunan sigorta ekosisteminin her bir öğesi olan sizlerle, hep birlikte, daha güçlü bir gelecek için bir araya gelerek sektörümüzü daha da ileriye taşıyacağız.”

TÜSAF Başkanı Çelik’in açılış konuşmasının ardından önceki dönemlerde başkanlık görevini yapanlara TÜSAF ile ilgili anılarını anlatmak üzere söz verildi. Ayrıca kuruluşundan bu yana önceki dönemlerdeki yönetim kurullarında görev yapanlara 20’nci yıl anısına plaket takdimi yapıldı. Vefat eden önceki dönem başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ailelerinin de bulunduğu gecede söz verilen aile üyelerinin konuşmaları duygusal anlar yaşattı.

Geceye katılan sektör paydaşları ve sigorta şirketlerinin genel müdürlerine de TÜSAF ile ilgili anılarını paylaşmaları için söz verildi. Tüm konuşmacılar TÜSAF’ın sektör için çok önemli bir STK olduğunu, Sigorta Acentelerinin de sektör ve kendi şirketleri için büyük öneme sahip olduklarını ve önemsediklerini belirttiler.