Hümanist Kitap, yaza merhaba partisinde yazarlarıyla buluştu

İş dünyasının kitabevi Hümanist Kitap, gelecek dönemde yayımlanacak yeni eserleri ve etkinlik programını konuşmak, yazarlarının iş birliğine katkı sağlamak üzere her yıl düzenlediği buluşmalarına bu yıl 30 Mayıs akşamı Hümanist Kitabevi’nde seçkin bir katılımla bir yenisini ekledi.

İş dünyası, gastronomi ve kişisel gelişim alanlarında farklı deneyim ve başarılara sahip yazarların bir araya geldiği buluşmada, çok satan kitapların sırları, yurt dışında yayıncılık imkanları ve pazarlama stratejileri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Güven Borça, Murat Sağman, Fatih Anıl, Adnan Bur Baykal, Şirin Mine Kılıç ve Ardan Ergüven gibi deneyimli, çok satan kitapların yazarları yanında ilk kitaplarıyla sektöre başarılı bir giriş yapan Lütfullah Kutlu, Cihangir Fikri Saatcioğlu ve Atilla Narin geceye renk kattı. Kitaplarının hazırlıkları devam eden Gonca Yılmaz ve Nisan Ağca’nın da katılımıyla gerçekleşen buluşmada, fikir alışverişi yapıldı ve yazarlar imzalı kitaplarını birbiriyle paylaştı. Aynı zamanda keman sanatçısı Tuba Bayav Ünlü ve akordeon sanatçısı Sezgin Ergül’ün performansıyla zenginleşen buluşmada klasik müzik, caz ve popüler eserlerden bir seçki de sunuldu.

Türkiye’deki yayıncılık faaliyetleri yanında Azerbaycan, Almanya ve İngiltere’den yazarların da raflarda yer bulmasını sağlayan ve yurt dışı pazarlama faaliyetleri ile eserlerin yeni kanallarda dünya okurlarına açılması için çalışan Hümanist Kitap, yoğun yayın programı ile yepyeni eserleri yaz aylarında da okurlarla buluşturmaya devam edecek.