RS Otomotiv Plaj Voleybolu Turnuvasında kazanan sektör oldu

Turnuvayı erkekler kategorisinde kazanan Anadolu Sigorta takımı.

RS Otomotiv Grubu tarafından düzenlenen “15’inci Yıl Sigorta Sektörü Plaj Voleybol Turnuvası” üç gün boyunca çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Tesislerinde plaj voleybolunun tüm kurallarına uygun olarak dostluk havasında gerçekleşen Turnuvaya 40’a yakın takım katılırken, şampiyon takımlar erkeklerde Anadolu Sigorta, kadınlarda ise Bupa Acıbadem Sigorta oldu.

17-18-19 Mayıs’ta oynanan karşılaşmalara dj performansı, çocuk etkinlikleri ve eğlenceli alan aktiviteleri eşlik etti. Sigorta sektörünün ve oyuncuların ailelerinin katılımıyla panayır havasına bürünen etkinlikle ilgili olarak konuşan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Geleneksel hale getirdiğimiz voleybol turnuvamız, bu yıl da sigorta sektörümüzden büyük ilgi gördü. Birlik ve beraberliğimizi taçlandırdığımız, 19 Mayıs gibi özel bir tarihi coşkuyla kutladığımız bugün, katılım gösteren tüm sektör paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, kazanan takımlarımızı tebrik ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Türkiye Sigorta Birliği’nin desteklediği turnuvayla ilgili olarak düşüncelerini paylaşan TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı ise, “Turnuva, sektörümüzü bir araya getiren bu tür organizasyonların çoğalması adına bizleri umutlandırıyor. Organizasyonun bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi böylesine anlamlı bir günde turnuvanın finalini yapmak çok kıymetli” dedi.