4. Uluslararası Bankacılık Kongresi Bozüyük’te düzenlendi

4. Uluslararası Bankacılık Kongresi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde Bilecik Bozüyük’te gerçekleştirildi. Akademik kapsayıcılığın yüksek olduğu etkinlikte farklı kurum ve üniversitelerden 200’e yakın katılımcı yer aldı.

Kongre “Bankacılıkta Dijital Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik” başlığıyla düzenlenirken, konuyla ilgili akademik çalışmalar finans çatısı altında tartışıldı.

Açılış oturumu Dünya ve Türkiye Piyasalarındaki Son Gelişmeler başlığında yapıldı. Panelin moderatörlüğünü Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu üstlenirken, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan ve İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen piyasalardaki gelişme ve beklentileri izleyicilerle paylaştılar.

Kongrede, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sigorta Dünyası yazarı Dr. Hasan Meral de “Türkiye’de Emeklilik Sisteminin Sürdürülebilirliği: Sorunlar ve Politika Önerileri” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Mesut Doğan’ın düzenleme kurulu başkanı olduğu Kongrenin sunuculuğunu ise Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sigorta Dünyası yazarı Dr. Behlül Ersoy üstlendi.