TSB ve AFAD’dan ortak çalıştay

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) afet ve acil durumlarla ilgili bilgi alışverişi yapmak, iş birliği imkanları değerlendirilmek amacıyla çalıştayda bir araya geldi.

Türkiye Sigorta Birliği, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile 8 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’daki birlik merkezinde afet ve acil durumlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak ve iş birliği imkanları değerlendirmek amacıyla bir çalıştay düzenledi.

Afet Risklerini Azaltma ve Önlem Dairesi Başkanı Abdulkadir Tezcan, Marmara Afet Riskleri Azaltma Dairesi Başkanı Gökhan Yılmaz, Gönüllülük ve Sivil Toplumla İlişkiler Dairesi Başkanı Hüseyin Ceven, Müdahale Planları ve Tatbikatlar Dairesi Başkanı Yusuf Aysu’nun yer aldığı çalıştaya AFAD yetkilileri, Türkiye Sigorta Birliği üye şirketleri ve bağlı kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

TSB’den konuya ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, “Türkiye’nin afet durum yönetimi ve iş sürekliliği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” denildi.