Murat Selvi KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Yönetim Kuruluna seçildi

KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği’nin seçimli Olağan Genel Kurulu, 3 Mayıs 2024 tarihinde Kıbrıs Türk Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşti. Bu genel kurulda, Aveon Sigorta Genel Müdürü ve Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Murat Selvi, Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

Sigortacılık mesleğinin ve hizmetlerinin gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamayı amaçlayan KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği’nde Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesinden duyduğu mutluluğu ve gururu dile getiren Murat Selvi, Aveon Sigorta’nın kuruluşundan bu yana hedeflerinin KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği ile paralel gittiğini belirtti. Selvi, sigorta şirketleri arasındaki mesleki dayanışmayı güçlendirerek sektörün ülke ve dünya ekonomisindeki konumunu daha iyi yerlere taşımak için çalışacağını ifade etti. Ayrıca, daha önce Haziran 2014 ile Mayıs 2018 yılları arasında da bu görevi üstlendiğini belirterek, organizasyon yapısına ve işleyişine hâkim olduğunu ve sektördeki tecrübesiyle KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği çatısında sektöre ciddi katkılarda bulunacağından şüphesi olmadığını vurguladı ve sözlerini tüm üyelere teşekkür ederek tamamladı.

Seçimli Olağan Genel Kurulu sonunda KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

Başkan: Börte Barlasoğlu (Bicare Insurance)

Üyeler: Murat Selvi (Aveon Sigorta), Önder Cesur (Axa Sigorta), Mustafa Mahmutlar (Alfa Reasürans), Gürel Dellaloğlu (Güven Sigorta)

Yedek Üyeler: Volkan Bilal Emirkanı, Mehmet Uzun

Garanti Fonu: Miraç Çek, Kemal Hansoy, Hüseyin Saçman, Cengiz Ertürk

Denetleme Kurulu: Ahmet Sarp, Erinç Karakaş, Ceylan Yapıcıoğlu

Disiplin Kurulu: Mehmet Betmezoğlu, Ali Kandulu, Volkan Yılmaz