Heinz ilk ketçap sigorta poliçesini duyurdu

Heinz ilk ketçap sigorta poliçesini duyurdu. Tüketicilerin çoğunluğu ketçap dökülme riskinin buna değer olduğuna inanıyor.

Baharatlarla ilgili kazalar oldukça yaygın olabiliyor ve Heinz’ın yenilikçi sigorta poliçesiyle bu sorunu çözmeyi hedefliyor. Heinz Arabia, ketçap tutkunlarının karşılaştığı aksiliklere çözüm getirmeyi amaçlayan ilk ketçap sigorta poliçesini tanıttı.

Bu benzersiz sigorta teklifi, Heinz’ın müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olarak öne sürdüğü ketçap dökülmeleri, sıçramaları ve lekeleriyle ilgili hayal kırıklıklarını azaltmak için tasarlandı.

Heinz Arabia’ya göre, tüketici tabanının neredeyse yarısı (%48) ketçapla ilgili kazalarla sık sık karşılaşıyor ve %91’lik çarpıcı bir oran, Heinz ketçapından alınan zevkin olası karmaşadan daha ağır bastığını doğruluyor. Buna yanıt olarak Heinz Arabia, önde gelen bir çalışan sosyal yardım uygulamasıyla işbirliği yaparak, çok çeşitli ketçap kazalarını ele alan, 57 farklı talebi karşılayan öncü bir ketçap sigorta poliçesi başlattı.

Poliçenin resmi sitesi , Heinz’in talep için uygun olabileceğini söylediği bu 57 hasar tanımını listeliyor. Daha belirgin olanlardan bazıları şunlar:

Mega-Squeeze – davacı, Heinz ketçapını mega sıkmaya çalışarak ketçapın her yöne dağılmasına neden olur
Heinz Sight – davacı, şişeyi gevşek bir ağızlıkla sıkmaya çalışarak geçici görme bozukluğuna neden oluyor
Hata 57 – davacı, bilgisayarına ve/veya bilgisayar donanımına ketçap dökerek işlevini bozar
Genç Picasso – davacının genç çocukları ketçapı sanatsal amaçlarla kullanıyor ve sonuçta ortaya dağınık bir başyapıt çıkıyor
Murphy Yasası – davacının ketçap dökülmesi tüm zorlukların üstesinden gelir ve etkilenen nesnenin tek beyaz bölümüne düşer

Heinz, bu girişimin çeşitli ketçap dökülmelerini ve kazalarını tasvir eden çok sayıda sosyal medya paylaşımından ilham aldığını söylüyor. Sonuç olarak şirket, halı ve giysilerdeki lekelerden evcil hayvanların, tavanların ve mobilyaların üzerindeki beklenmedik sıçramalara kadar bir dizi olayı kapsayan kapsamlı bir sigorta paketi oluşturdu. Politika, etkilenenlere hızlı ve doğrudan tazminat sunmak üzere hazırlandı.

BAE’de ikamet edenler için sigorta poliçesi, ev temizlik hizmetleri, çamaşırhane desteği, tamirci hizmetleri ve hatta lüks spa bakımları gibi ödüller aracılığıyla çeşitli tazminatlar talep etmelerine olanak tanıyor. Bu avantajlara, Orta Doğu’nun önde gelen çalışan sosyal hakları uygulaması olan MyBenefits aracılığıyla erişilebiliyor.