Denise Nart’a Brokerslink’te önemli görev

Dünya çapında sigorta brokerliği ağına sahip olan ve yöneten küresel bir brokerlik şirketi olan Brokerslink, ortakları ve iştirakleri için fırsatların sürekli gelişimini desteklemeye odaklanacağı Avrupa yeni bölgesel ekibini atadı.

Ekibe, Brokerslink’in Türkiye’deki ortağı NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde global hesaplar, reasürans ve iş geliştirme başkanı ve yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Avrupa Bölge Müdürü Denise Nart liderlik edecek.

Ekibe, Belçika’daki Brokerslink ortağı Van Dessel’in hayat dışı direktörü Filip Frans ve Hırvatistan’daki iştirak Intercapital Risk’in genel müdürü Ivica Vuceti katılacak.

Denise Nart konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Böylesine deneyimli, işbirlikçi ve dinamik Brokerslink meslektaşlarıyla çalışmaktan gerçekten heyecan duyuyorum. Ekip, Brokerslink’in Avrupa’daki pazar varlığını geliştirirken ve müşterilerimize güçlü, ilgili ve yenilikçi uluslararası sigorta ve risk yönetimi çözümleri bulma konusunda yardımcı olmaya devam ederken, bölgesel pazar bilgisini artırmaya yardımcı olacak.” dedi.